Logo Rijksoverheid

Programma woensdag 9 november

‘Beleef de twee-fasen aanpak’

Marktpartijen, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en Rijkswaterstaat hebben samen de transitie naar een vitale infrasector in gang gezet. Daarbij experimenten we met de twee-fasen aanpak. Hoe is het om samen te werken in een twee-fasen aanpak? Voor iedereen die geïnteresseerd is in de ins en outs van deze nieuwe samenwerkingsvorm, maar er (nog) geen ervaring mee heeft, organiseren we deze online werksessie. In een interactief programma van twee uur wordt de aanpak toegelicht, vertellen betrokkenen uit het project IJsselbruggen over hun ervaringen én kunt u zelf de twee-fasen aanpak beleven met een serious game.

Opening door gespreksleider Ruben Maes.

In het inleidende deel van de werksessie geeft Marcelle van Valkenburg een korte introductie in de twee-fasenaanpak en vertellen Koen van der Kroon (Rijkswaterstaat) en Rosalie van Dijk (Dura Vermeer) over hun ervaringen met de aanpak in het project IJsselbruggen.

In kleinere groepen speelt u de serious game Twee-fasen aanpak. Aan de hand van verschillende vragen en opdrachten ervaart u zelf hoe de twee-fasen aanpak in z’n werk gaat.

We reflecteren op de ervaringen met de serious game: wat hebben we geleerd, welke inzichten zijn opgedaan en hoe kunnen deze na vandaag worden gebruikt?

We sluiten de sessie samen af.

Let op: de Rijkswaterstaat Marktdag is alleen toegankelijk op uitnodiging.