Logo Rijksoverheid

Locatie

De Marktdag van Rijkswaterstaat vindt plaats in het LEF Future Center, in het gebouw van Rijkswaterstaat in Westraven, Utrecht.

Rijkswaterstaat Westraven

Adres

LEF Future Center
Gebouw Westraven Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Komt u met het OV?

Op het Centraal Station in Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein/IJsselstein. U kunt ook gebruikmaken van de buslijnen 65, 66, 74 en 77. Als u uitstapt bij de halte ‘P+R Westraven’ is de loopafstand naar het gebouw ongeveer 200 meter.

Parkeren

U kunt betaald parkeren in P+R Westraven (Transferium) à €4,50 per dag. Hiervoor zijn uitrijkaarten verkrijgbaar bij de automaat op de begane grond aan de voorzijde van de parkeergarage. Achteraf kunt u in zowel de garage als in de centrale hal van gebouw Westraven betalen bij een automaat.

Klik hier voor meer informatie. 

Komt u met de auto?

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam (A12): bij knooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch (A2): eerst Arnhem (A12), en dan Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.

Vanuit de richting Arnhem (A12): bij het knooppunt Lunetten afslag Utrecht/Nieuwegein/Hilversum/Breda. Daarna Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).

Vanuit de richting Hilversum/Breda/Den Bosch (A27): Utrecht/Den Haag (A12) aanhouden. Daarna Utrecht/Nieuwegein (A12) aanhouden. Dan afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).

Let op: werkzaamheden A12

Houd rekening met 20 minuten extra reistijd

Rijkswaterstaat verwacht vanaf eind september zeer grote verkeershinder rond Utrecht. Door werkzaamheden aan de Galecopperbrug (richting Arnhem) zijn er gedurende 4,5 week minder rijstroken beschikbaar voor verkeer op de A12 in oostelijke richting.

Het verkeer gaat zo veel mogelijk omgeleid worden. Desondanks waarschuwt Rijkswaterstaat dat weggebruikers rekening moeten houden met minstens twintig minuten extra reistijd. Dit geldt ook voor de bereikbaarheid van Utrecht Westraven. De werkzaamheden aan de brug zijn gepland van donderdagavond 26 september tot maandagochtend 28 oktober. Vanaf vrijdag 27 september 2019 is afrit nr. 17 P+R Westraven gedurende twee weken afgesloten.

Lees er hier meer over.