Logo Rijksoverheid

Locatie

De Marktdag van Rijkswaterstaat vindt plaats in het LEF Future Center, in het gebouw van Rijkswaterstaat in Westraven, Utrecht.

Rijkswaterstaat Westraven

Adres

LEF Future Center
Gebouw Westraven Rijkswaterstaat
Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht

Komt u op de fiets?

Met de (ov-)fiets fietst u vanaf Utrecht Centraal in 15 tot 20 minuten naar Westraven. Vanaf Jaarbeurszijde, naar rechts, richting NH-hotel. Daar oversteken en min of meer rechtdoor langs het water, met het water rechts. Bij ‘de Munt’ de brug oversteken en direct na de brug linksaf, langs het kanaal. Helemaal doorfietsen (10-15m) met het kanaal aan uw linkerhand. Inmiddels is het gebouw van Rijkswaterstaat in beeld. Na het viaduct onder de A12 rechtsaf. Bij de stoplichten oversteken.

Komt u met het OV?

Op het Centraal Station in Utrecht neemt u de sneltram richting Nieuwegein/IJsselstein. U kunt ook gebruikmaken van de buslijnen 65, 66, 74 en 77. Als u uitstapt bij de halte ‘P+R Westraven’ is de loopafstand naar het gebouw ongeveer 200 meter.

Parkeren

U kunt betaald parkeren in P+R Westraven (Transferium). Hiervoor zijn uitrijkaarten verkrijgbaar bij de automaat op de begane grond aan de voorzijde van de parkeergarage. Achteraf kunt u in zowel de garage als in de centrale hal van gebouw Westraven betalen bij een automaat.

Klik hier voor meer informatie. 

Komt u met de auto?

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam (A12): bij knooppunt Oudenrijn richting Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Bosch (A2): eerst Arnhem (A12), en dan Nieuwegein/Utrecht/Houten aanhouden. Daarna Utrecht/Houten. Na het Amsterdam-Rijnkanaal afslag Utrecht/Jaarbeurs. Voor de verkeerslichten rechtsaf P+R Westraven (Transferium) inrijden en daar parkeren.

Vanuit de richting Arnhem (A12): bij het knooppunt Lunetten afslag Utrecht/Nieuwegein/Hilversum/Breda. Daarna Utrecht/Nieuwegein aanhouden. Afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).

Vanuit de richting Hilversum/Breda/Den Bosch (A27): Utrecht/Den Haag (A12) aanhouden. Daarna Utrecht/Nieuwegein (A12) aanhouden. Dan afslag Utrecht/Jaarbeurs. Bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor en bij de volgende verkeerslichten rechtsaf. Parkeren in P+R Westraven (Transferium).